Més esport

Carol Routier es mostra satisfeta pel seu retorn

Triatló. Vintena en la copa del món de Ciutat del Cap, Sud-àfrica, serà a l’inici de les sèries mundials el 8 de març a Abu Dhabi

“Venia sense expectatives i la veritat és que estic molt contenta amb el resultat” diu Carol Routier, després de ser vintena en la copa del món de Ciutat del Cap, Sud-àfrica, en la cursa que obria el calendari internacional del 2019, en declaracions a Triatlon Noticias. La banyolina es mostra molt satisfeta, deu mesos després del greu accident que va tenir el dia del seu 28è aniversari, el Sant Jordi de l’any passat, quan un cotxe la va atropellar de manera frontal quan s’entrenava amb bicicleta. “Estic molt contenta que la vida m’hagi donat una segona oportunitat i que pugui tornar a competir a nivell internacional”.

El 8 de març Routier serà a la primera cursa de les sèries mundials, a Abu Dhabi. És el circuit amb més nivell i del qual n’ha estat la millor nedadora els darrers anys. El dia que va patir l’accident la seva parella i triple campió del món Mario Mola, es va assabentar de l’accident en una de les parades del seu viatge a Bermuda, on s’hi disputava una de les sèries mundials.

“Quan va aterrar, jo ja li havia enviat una nota de veu. Li deia que estava bé i que havíem estat treballant molt durant aquells dos mesos anteriors, que jo el que volia era que competís. Sé que ell volia venir de seguida i que no va desfer les maletes, tenia pensat fer-ho; tornar. Ell em coneix bé i jo volia que competís” recordava Routier a aquest diari tres mesos després de l’accident, a aquest diari, en una entrevista en la qual apuntava els sues objectius per a aquest 2019 en la cursa per ser als Jocs de Tòquio l’any que ve: “si puc arribar al nivell que estava abans de l’accident tinc possibilitats. Al final, els bons resultats et permeten pujar molt en el rànquing i crec que si soc capaç d’aconseguir aquest nivell, la porta encara no estarà tancada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)