Handbol

Serdio “debuta” al Palau

Asobal. El pivot, un dels màxims golejadors de la lliga, juga per primer cop (18 h) contra el Barça des que es va confirmar el fitxatge

Abel Serdio (Avilés, 24 anys) jugarà avui (18 h, Barça TV) el seu primer partit al Palau amb el Valladolid des del seu fitxatge pel Barça. El pivot és el quart màxim golejador de la lliga (91 gols), faceta en la qual més ha progressat aquestes últimes temporades ja que quan el Valladolid el va incorporar (2016) destacava sobretot per ser un jugador sobretot defensiu.

El Barça enllaçarà el partit d’avui després de la derrota a la pista del Veszprém i amb el probable retorn de Pálmarsson, que va tornar del mundial amb una lesió muscular. Xavi Pascual continuarà amb la seva política de rotacions, sobretot tenint en compte que diumenge rep al Palau el Kristianstad, un partit en què pot deixar lligat el primer lloc de grup en la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)