El Barça goleja el Valladolid (46-24)

Handbol. L’equip blaugrana ofereix tot un recital ofensiu amb Ilic i N’Guessan, amb set gols cadascun, com a màxims artillers

El Barça Lassa ha segellat el seu divuitè triomf en divuit partits a la lliga Asobal després d’una exhibició ofensiva en tota regla contra el Valladolid. El partit ha quedat resolt a la primera meitat (26-14), en què el conjunt blaugrana ha sorprès el seu rival amb atacs amb set jugadors. Nemanja Ilic, que s’ha estrenat al Palau, i Timothey N’Guessan, tots dos amb set gols, han exercit de màxims artillers en un Barça que pràcticament anotava a gol per minut. En el tram final de la primera meitat ha reaparegut Aron Pálmarsson, que ha rebut l’alta mèdica just abans del partit.

En el segon temps, el ritme de joc ha decaigut, però el Barça no ha deixat de prémer l’accelerador fins a aconseguir la màxima diferència final de 22 gols (46-24).