En mode piconadora

Handbol. El Barça Lassa sentencia el Valladolid a la primera meitat (26-14) amb tota una exhibició ofensiva i amb Ilic i N’Guessan com a principals estilets

barça lassa 46 valladolid 24

BARÇA LASSA:Gonzalo; Entrerríos (2), N’Guessan (7), Aleix (5), Syprzak (2), Dolenec (5, 3 p.), Ilic (7) –set inicial–; Möller (p.s.), Tomàs (4), Andersson (4), Ariño (2), Petrus, Mem (5), Duarte (1), Pálmarsson i Fàbregas (2).RECOLETAS ATLÉTICO VALLADOLID:C. Pérez; López, Rio (2), Serdio (3), M. Camino (4), García, Rodríguez (2) –set inicial–; Calle (p.s. 1), D. Camino (1), González, Pérez (1), A. Fernández (2), A. Martínez, M. Martínez (5), R. Pérez (1) i berto (2)PARCIALS:6-2, 8-5, 14-9, 19-10, 23-10, 26-14; 29-16, 30-19, 33-20, 38-22, 43-24 i 46-24.ÀRBITRES:Muro i Iniesta. Exclusions: Syprzak (24’) i Petrus (34’), per part del Barça; i H. González (24’), Alberto (33’) i A. Fernández (59’), per part del Valladolid.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors.

Les bones sensacions del debut de Nemanja Ilic al Palau, la reaparició d’Aron Pálmarsson, encara que puntual, després de la lesió i la confirmació que la derrota a Veszprém no ha deixat cap mena de seqüela en el Barça van ser les notes més destacades d’una altra jornada plàcida en el santuari blaugrana.

El Barça va encetar el partit en mode piconadora. Xavi Pascual va apostar pels atacs amb set jugadors, amb Ludovic Fàbregas i Kamil Syprzak en la posició de pivot. L’equip blaugrana trobava espais amb facilitat i el ritme ofensiu era molt elevat, pràcticament a gol per minut. Ilic, en la seva estrena al Palau, i Timothey N’Guessan, a còpia de canonades, exercien de principals estilets i les diferències s’ampliaven fins a 10 gols (20-10). Aron Pálmarsson, que ahir mateix va rebre l’alta mèdica de la lesió a l’abductor, s’afegia a la festa. El Valladolid va aprofitar alguns desajustos en la transició local per marcar a porteria buida, però el Barça anava a velocitat de vaixell de creuer i va arribar al descans amb el partit dat i beneït, amb un escandalós parcial de 26-14. El futur pivot blaugrana Abel Serdio (tres gols en vuit intents) poca cosa va poder fer davant la sòlida defensa local i les bones intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas (12 aturades i 38 % d’encert).

Tot i que el ritme va decaure, el Barça no va deixar de prémer l’accelerador en la segona meitat fins a segellar la màxima diferència final de 22 gols (46-24).