Waterpolo

El Quadis CN Mataró vol treure profit de jugar la copa a casa

Waterpolo. Després de 32 edicions, el torneig del KO es disputarà per primer cop a la capital maresmenca en un escenari privilegiat com la seva piscina a l’aire lliure, al costat de la platja

Després de 32 edicions, la final de copa es decidirà per primer cop a Mataró en un escenari privilegiat, la piscina a l’aire lliure de la capital maresmenca, al davant de la platja del Varador. El tècnic del Quadis CN Mataró Beto Fernández confia que el fet de jugar a casa els afavoreixi. “El factor camp sempre ens ha ajudat molt i en aquest sentit ens sentim molt a gust, tot i saber la igualtat i la dificultat de la competició. Competirem al cent per cent i a veure fins on podem arribar”, sentencia. L’entrenador mataroní admet que fa temps que meditaven la idea de sol·licitar l’organització de la final a vuit de copa. “Sempre ens havíem tirat enrere pel tema climatològic, però l’any passat ens vàrem animar quan vam veure que es feia a Tenerife. El Maresme té un clima privilegiat. Vam collar per aquí i al final ens van donar suport. Esperem que surti bé perquè l’escenari i la piscina és la millor que hi ha”, subratlla.

En el terreny esportiu, el CN Mataró debutarà divendres en els quarts de final contra el CN Sant Andreu (17.15 h), mentre que el gran favorit i defensor del títol, l’Atlètic Barceloneta, ho fa per l’altra part del quadre en un explosiu duel contra el CN Terrassa (13.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)