Segon lloc provisional

ANAITASUNA 24 GRANOLLERS 32

HELVETIA ANAITASUNA:Bols, X. Etxeberria (2), Mendez (2), Bazan (2), Vaquer (4), Chocarro (6) i Meoki (2) -siete inicial- Pujol, Goñi, Ugarte, Nantes (3), Gaston (1), Ceretta, Krsmancic (1), Aguirrezabalaga (1), Eduardo i J. Salazar (ps).FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Antonio García (2), Franco (5), Adriá Martínez (1), Oswaldo (4), Figueras (5), Lancina (2) -set inicial- Guàrdia (ps), Marc García, Ferrer, Valera (2), Rakocija (5), Popovic (1), Márquez (4) i Sáez (1) .PARCIAL CADA CINC MINUTS:2-4, 3-6, 4-7, 8-11, 8-13, 10-15 (descans); 12-19, 14-20, 17-22, 17-23, 20-26, 24-32.ÀRBITRES:J. Álvarez i Y. Bustamante, Van excloure Ferrer, Franco, Popovic, Krsmancic i Vaquer.COMENTARI:El Fraikin Granollers va aconseguir una important victòria a la pista de l’Anaitasuna i es va situar en la segona posició. De bon començament es va posar per davant i va agafar avantatge i va arribar al descans amb un 10-15. En la segona meitat va resistir la reacció dels locals, que es van acostar en el marcador, i va acabar guanyant per vuit gols.