Esquí

Compte enrere per a la 3a edició de les 12 Hores HEAd de Masella

Després de l'èxit de Sierra Nevada, aquest pioner format de competició d'esquí alpí viurà la seva tercera edició a Masella el pròxim 9 de març

Encara amb el record molt viu de les HEAD 12 HORES NON STOP Sierra Nevada, celebrades el passat 26 de gener, l'organització de la cursa ja treballa a tota marxa per a la cita de Masella. Serà el dissabte 9 de març quan aquest innovador format de competició tornarà a acollir a desenes d'esquiadors, amb la possibilitat de participar de manera individual o per equips.

En total, 12 hores d'esquí ininterromput (de 9 h a 21 h) al domini esquiable nocturn més gran dels Pirineus, de manera que la pràctica de l'esquí sota la llum de la lluna està garantida.

"És una prova que significa molt per a nosaltres, ja que Masella va ser la primera estació a apostar pel projecte. Estem convençuts que repetirem l'èxit de les dues edicions anteriors" destaca el responsable de Màrqueting i Promoció de Head Ski a Espanya, Joan Vila.

Per la seva banda, Maite Martí, Directora Comercial i de Màrqueting de Masella, comenta: "Per Masella és un desafiament a la celebració de les 12 hores, un esdeveniment esportiu innovador aprofitant el potencial del domini més gran esquiable nocturn dels Pirineus".

Les #HEAD12HNONSTOP Masella et permetran gaudir d'un format de competició molt difícil de trobar en altres llocs, per la seva originalitat i complexitat organitzativa. Però saps com funciona?

Format de carrera: Fàcil i ràpid. L'equip té com a objectiu sumar el màxim nombre de baixades possible. Quants relleus fer durant aquestes 12 hores és decisió dels seus membres.

Recorregut únic: Un cop realitzada la sortida sense esquís des de la part baixa de l'estació, els participants baixaran una vegada i una altra pel mateix traçat, la pista de la Davallada.

Equips: Individuals o de 2-3 membres.

Recarregar energies: Els participants podran aturar tantes vegades com vulguin i beure i menjar sempre que vulguin en els punts establerts per a això.

Premis: La victòria recaurà en l'equip que sumi més baixades completades i hi haurà diferents categories de premis.

Serveis: Amb la inscripció disposaràs d'avituallament, servei d'esquís, zona de boxes, village amb presència dels patrocinadors, premis, sopar en família posterior a la cursa, entre altres serveis.
 

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)