Waterpolo

Barceloneta-Barcelona i Mediterrani-Mataró, semifinalistes de copa

Waterpolo. L’equip mariner no ha tingut pietat del CN Terrassa (10-4) en un duel deslluït per les nombroses exclusions

L’Atlètic Barceloneta-CN Barcelona (11.30 h) i el CE Mediterrani-Quadis CN Mataró (13.15 h) disputaran demà les semifinals de copa després de la jornada inaugural al Complex Esportiu Joan Serra de la capital maresmenca.

El conjunt mariner, vigent campió i principal favorit, no ha tingut problemes per superar el CN Terrassa (10-4) en la que molts qualificaven com a final anticipada i el partit, a priori, més interessant dels quarts de final. En tot cas, el duel ha estat marcat per la sortida en tromba de l’Atlètic Barceloneta (4-1) i les nombroses exclusions que han patit especialment els terrassencs a la segona meitat, i que han deslluït totalment l’enfrontament. Molt més disputat ha estat el partit inicial, entre el CN Barcelona i el Real Canoe, que ha estat a punt de fer saltar la banca i ha acabat cedint en la tanda de penals (9-8) després que s’arribés amb empat (5-5) al límit del temps reglamentari.

Per l’altra part del quadre, el CE Mediterrani s’ha imposat al CN Sabadell (9-7), mentre que el Quadis CN Mataró ha fet valer la seva condició d’amfitrió i ha eliminat el Sant Andreu, per 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)