Handbol

Contra un rival directe

Handbol. El Bordils rep el Palma del Río (19 h) i ha d’aprofitar la mala ratxa de l’equip cordovès per guanyar i allunyar-se de la zona perillosa

El Bordils s’enfronta aquesta tarda (19 h) a un rival directe en la zona mitjana de la classificació de la divisió de plata, el Palma del Río, amb la intenció de guanyar i allunyar-se una mica més de la zona perillosa, que és a tres punts. Els cordovesos ocupen la vuitena posició amb 18 punts, i en sumen tres més que els blanc-i-verds, que són novens amb 15.

El Bordils ha d’intentar aprofitar que el seu rival està passant per una ratxa negativa de resultats per intentar aconseguir la victòria, i si pot ser posar a favor seu la diferència de gols particular. En el partit de la primera volta disputat a Palma del Río els blanc-i-verds van ser derrotats per 28-25. El conjunt andalus fa cinc jornades que no guanya, en les quals ha aconseguit un empat i quatre derrotes, però fora de casa està sumant punts, n’ha aconseguit set dels divuit que té, i és molt perillós.

La setmana passada el Bordils va perdre fora de casa contra el penúltim classificat, el Villa de Aranda, i va veure trencada una bona ratxa de resultats de quatre partits seguits sense perdre. Els blanc-i-verds havien aconseguit dos triomfs i dos empats abans d’aquesta última derrota. En el partit d’aquesta darrera jornada es va fer mal a l’espatlla Sergi Mach, una de les peces importants de l’equip en atac.

RATXA TRENCADA

Abans de l’última derrota, el Bordils havia encadenat quatre partits sense perdre

MALS RESULTATS

Els andalusos no han guanyat en els darrers cinc partits que han disputat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)