Waterpolo

El guió previst a Mataró

Waterpolo. El Barceloneta, que tomba el Terrassa en un partit marcat per les exclusions, i el CN Barcelona, per un costat, i el Mediterrani-Quadis, per l’altre, buscaran un lloc en la final de la copa

L’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona Vista, en la primera part del quadre, i el CE Mediterrani i el Quadis CN Mataró, en la segona, es van guanyar l’accés a les semifinals de la copa després d’una jornada radiant al Complex Esportiu Joan Serra de la capital maresmenca. Amb la classificació a la mà, eren els quatre favorits per superar el sedàs dels quarts de final, però ja se sap que el torneig del KO és propici a les sorpreses. De fet, el Real Canoe, l’últim a guanyar-se la plaça per a la competició, es va quedar a un pas de fer saltar la banca en el partit inaugural contra el CN Barcelona, el tercer classificat de la lliga. El conjunt madrileny sempre va anar un pas endavant dels cenebistes, que van forçar les taules amb un gol de penal d’Adrià Delgado (5-5) i que en l’últim instant encara van enviar una pilota al pal per evitar els llançaments des del punt fatídic. En la tanda de penals, els barcelonins van ser millors.

El partit més esperat de la jornada entre l’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa, els dos primers classificats de la lliga, va quedar deslluït per les nombroses exclusions, que van trencar el ritme de joc i no van deixar ningú content. En tot cas, el més perjudicat en aquest aspecte va ser el conjunt terrassenc, que va perdre fins a tres jugadors amb vermella directe –Òscar Aguilar, Fran Sánchez i Sergi Mora–, i encara un més per tres exclusions –Bernat Sanahuja–. En l’aspecte esportiu, l’equip mariner va sortir a totes i amb molta efectivitat va prendre la iniciativa amb un parcial de 4-1. Un penal llançat al travesser per Álvaro Granados va donar oxigen al seu exequip, que va poder tancar el primer quart amb 4-2 després d’una diana de Sergi Mora per tot l’escaire. El CN Terrassa replicava a tots els cops del campió, tot i que la clarividència i l’habilitat de Felipe Perrone eixamplava les diferències abans del descans (7-4). El tercer quart va ser un recital d’exclusions, que ja va deixar el Terrassa sense capacitat de reacció.

En la sessió de tarda, el Mediterrani prenia embranzida en el segon quart (7-4), però el Sabadell reaccionava (8-7) abans d’entrar en els últims 8 minuts. Marc Minguell, decisiu tant en defensa com en atac, resolia el partit amb una fuetada a 5 minuts per al final.

Premi per al Quadis

En l’últim partit de la jornada, els amfitrions, el Quadis CN Mataró, va poder cantar victòria després de dos primers quarts molt equilibrats contra el Sant Andreu (4-4). El conjunt de Beto Fernández va imprimir més ritme al seu joc i a partir de la defensa va acabar fent claudicar el seu rival. Els mataronins havien fallat moltes ocasions clares, però amb el gol del jove Lluc Bertran van prendre la iniciativa (5-4) i van enfilar el camí del triomf que van certificar Edu Mínguez i Ramiro Veich.

LES REACCIONS

Els duels contra el Canoe sempre els patim molt. Hem de millorar l’entrada als partits
Adrià Delgado
JUGADOR DEL cn bARCELONA
Hem sabut corregir diversos aspectes del partit de lliga i el treball defensiu ha resultat clau
Beto Fernández
entrenador del quadis mataró
Hem fet bé la feina. No era fàcil perquè el Sabadell, tot i els dubtes en la lliga, venia molt motivat
Marc Minguell
capità del ce mediterrani
Ha estat un partit travat, amb poc joc i massa exclusions, i aquí la gent ha vingut a veure espectacle
Chus Martín
entrenador del CNA Barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)