Futbol sala

El Barça obté poc premi, però es reforça a Múrcia

Futbol sala. El Pozo empata en l’últim sospir i no deixa que s’escapi al capdavant de la lliga un Barça que va oferir una magnífica versió

EL POzo 5 BARÇA 5

EL POZO MÚRCIA:Fabio, Matteus, Miguelín, Fernando i Álex –cinc inicial– Fer Drasler, Dario, Felipe Valerio, Pito i Alberto Garcia.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc inicial– Sergio Lozano, Joselito, Marcenio, Arthur i Boyis.GOLS:0-1 (4’) Dyego. 0-2 (8’) Arthur. 1-2 (17’) Matteus. 1-3 (18’) Ferrão. 2-3 (18’) Alex. 2-4 (21’) Sergio Lozano. 3-4 (23’) Felipe Valerio. 3-5 (27’) Ferrão. 4-5 (39’) Miguelín de penal. 5-5 (40’) Álex.ÀRBITRE:Alonso Montesinos i Santander Flamarique.

El Barça va oferir una gran versió ahir al Palau d’Esports de Múrcia, però no en va poder treure un gran rèdit. L’empat d’El Pozo en l’últim sospir va fer que la lliga continuï igualada i que el conjunt blaugrana es mantingui al capdavant de la classificació amb quatre punts de marge. L’equip d’Andreu Plaza ho va tenir a tocar i l’empat deixa males sensacions, comentava l’entrenador blaugrana, però la imatge dels catalans va ser molt bona. Els blaugrana van fer uns primers vint minuts immaculats i només dues dianes de Matteus i Àlex a les acaballes van tacar la bona feina del Barça. Massa premi per a El Pozo, que va patir de valent amb la connexió entre Dyego i Ferrão: van fer dos dels tres gols blaugrana en la primera part. Arthur, que viu un moment dolç, va fer el tercer.

En la segona meitat, Sergio Lozano va fer el 2-4 ben aviat, però els murcians, experts a sobreviure en els pitjors moments, no van afluixar en cap instant del matx. Tant va ser així que, en l’últim sospir, van aconseguir igualar el duel i van evitar que el Barça, que ahir va oferir una gran versió i va merèixer molt més premi, sentenciés la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)