Atletisme

Títols per a Guerrero i Naumov a Antequera

Atletisme. La banyolina amplia el seu palmarès amb la victòria en els 1.500 m i la migfondista de l’AA Catalunya li pren el relleu en els 800 m del campionat d’Espanya en pista coberta

La banyolina Esther Guerrero (New Balance), quatre vegades campiona d’Espanya en 800 m en pista coberta, ha ampliat aquest matí el seu palmarès amb el títol en els 1.500 m a Antequera. Després d’una primera part de la prova força lenta, l’atleta catalana ha atacat de forma demolidora en els últims 600 metres i ha deixat sense resposta a cap de les seves rivals. El seu registre final ha estat de 4:25.71. Guerrero encara no ha decidit si amb vista a l’europeu de Glasgow optarà pels 1.500 m o el 800 m, on també té la mínima necessària. En els 800 m, la també catalana Zoya Naumov (AA Catalunya) li ha pres el relleu a Guerrero i amb la victòria en una cursa extremadament lenta (2:18.49) ha certificat la seva selecció per a l’europeu. També han presentat la seva candidatura per ser en el relleu de 4x400 m de Glasgow els joves lleidatans Bernat Erta (47.64) i Aleix Porras (47.68), tercer i quart en la final. El migfondista de la Galera Llorenç Sales (Montsià), en canvi, no ha pogut passar del setè lloc en els 1.500 m (3:48.56) i ha perdut tota possibilitat per repetir participació en l’europeu.

Per part de la representació catalana, també han pujat al podi Jesús Castillo (Cornellà Atlètic), subcampió en heptatló (5.603 punts), Cora Salas (Igualada), segona en llargada (6,23 m), Oriol Madí (Sant Celoni), tercer en 200 m (21.39), i Ramon Adalia (AA Catalunya), tercer en triple salt (15,90 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)