Esquí

Àlex Puente, 41è en l’eslàlom del mundial d’Are

Esquí alpí. Quim Salarich ha tingut una caiguda en la primera mànega i l’austríac Marcel Hirscher s’ha penjat la medalla d’or

Àlex Puente s’ha classificat en el 41è lloc de l’eslàlom del mundial d’esquí alpí d’Are, que avui ha tancat la competició. L’esquiador aranès ha passat el tall de la primera mànega amb la 38a posició (1:07.38). En la segona ha caigut cinc llocs (43è amb 1:15.80), i la suma dels dos resultats (2:23.18) l’ha deixat en la 41a posició final. Puente, que ha disputat el seu primer mundial, s’havia estrenat en el gegant, en el qual no va poder superar la primera mànega. En la prova també hi ha participat l’osonenc Quim Salarich, que debutava en el seu tercer mundial. L’esquiador de Malla, però, ha tingut una caiguda en la primera mànega i ja no s’ha classificat per a la segona.

El títol mundial, el cinquè de la seva carrera, se l’ha endut el gran favorit de la prova, Marcel Hirscher, que en el gegant ja havia acabat segon. L’austríac ha fet un temps total en les dues mànegues de 2:05.86 i ha encapçalat un podi format íntegrament per esquiadors del seu país. Michael Matt (+0.65) s’ha penjat la plata i Marco Schwarz (+0.76), el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)