Handbol

El Barça apallissa el Kristianstad (43-26)

Handbol. La victòria assegura pràcticament el primer lloc de grup al conjunt blaugrana, que li permetrà estalviar-se l’eliminatòria de vuitens de final de la lliga de campions

El Barça Lassa ha superat amb suficiència el Kristianstad i pràcticament s’ha assegurat el primer lloc de grup, la qual cosa farà que s’estalvii els vuitens de final de la lliga de campions. Amb el triomf, el conjunt blaugrana manté la primera plaça amb 4 punts d’avantatge sobre el Veszprém –el conjunt hongarès té el goal-average favorable– i amb únicament dues jornades en joc. El partit ha reflectit la diferència entre l’equip de Xavi Pascual, líder sòlid de grup, i el campió suec, el cuer.

El Barça ha mostrat les seves credencials de bon començament. La defensa d’anticipació, la bona direcció de Raúl Entrerríos, i les sortides al contraatac han estat una vegada més el full de ruta del conjunt blaugrana, que d’entrada ja s’ha anotat un parcial de 5-1. L’equip suec, amb el vallesà Marc Cañellas al comandament, ha començat fred i el Barça no ha perdonat. El Kristianstad, sense el punt de mira gaire afinat i insistint a connectar amb el seu pivot, ha fet massa concessions i l’equip català ha colpejat a cada transició. Amb les primeres rotacions, el Barça ha continuat percutint sobre el rival. Ilic, que s’estrenava al Palau en la competició europea, i Aleix Gómez s’han afegit a la festa a còpia de contraatacs i així s’ha arribat a la mitja part amb un parcial de 21-12, un resultat més propi de la lliga Asobal.

La diferència en el marcador ha permès que Xavi Pascual donés minut de joc a tots els jugadors de camp, ja que Gonzalo, un altre cop impressionant, no s’ha mogut de la porteria. Amb tot, el festival blaugrana ha continuat fins al contundent 43-26 del final. Ha estat un triomf coral i els gols han quedat molt repartits. Els màxim golejadors han estat Aleix i Syprzak, amb sis cadascun, i Ilic, amb cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)