Més esport

Tres medalles per al Girona-Judo a Barcelona

Judo. Sergi Salas guanya l’or en els -90 kg contra el seu company de club Temo Khachidze. Miquel Doncila es penja el bronze en els 60 kg

Els judokes del Securitas-Girona Judo van guanyar tres medalles, una de cada color, en el Trofeu Internacional de Barcelona. Sergi Salas i Temo Khachidze van coincidir en la final de -90 kg, que va guanyar Salas. Amb aquests resultats, tots dos lideren el rànquing espanyol de la categoria i confirmen la seva classificació per a la fase final del campionat d’Espanya. La tercera medalla del club gironí va ser el bronze de Miquel Doncila en els 60 kg després de derrotar Javier Lassa. Doncila també lidera el rànquing espanyol de la categoria però no té el bitllet assegurat per a l’estatal.