Més esport

Els Laureus 2019 alcen Novak Djokovic i Simone Biles

Novak Djokovic i Simone Biles han estat designats aquesta nit com a millors esportistes masculí i femení, respectivament, en la 20a edició dels premis Laureus, considerats com els més prestigiosos del món de l’esport. “L’any passat va ser una temporada increïble per mi. Tornar d’una lesió i guanyar Wimbledon i l’Obert dels Estats Units ho recordaré tota la vida”, ha comentat el tennista Serbi, que ja acumula quatre Laureus i se situa a només un del sostre que marca el també tennista Roger Federer. Pel que fa a Biles, obté el segon –també va guanyar el del 2017–, avalada avalat pels quatre ors, una plata i un bronze assolits en el darrer mundial de gimnàstica artística.

La cerimònia d’entrega dels premis, celebrada a Montecarlo, també ha distingit noms il·lustres, com ara l’atleta Eliud Kipchoge, guardonat amb el premi a la fita de l’any després de rebaixar en un minut i 18 segons el rècord del món de marató l’any passat a Berlín. Tiger Woods ha rebut el premi a la reaparició de l’any –el golfista va conquerir un torneig del Tour Championships després de cinc any de sequera–, mentre que Naomi Osaka, numero u del tennis femení ha obtingut el d’esportista revelació.

La resta de guardonats s’ha completat amb la selecció francesa de futbol (millor equip), Henrieta Frakkasova (esportista amb discapacitat), Chloe Kim (taula de neu), Lindsay Vonn (esperit esportiu), Xia Boyu (moment esportiu), Yuwa Football (esport pel bé) i Arsene Wenger (trajectòria).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)