Treballat triomf blaugrana a la pista del segon de la lliga

El Barça Lassa ha reflectit la seva solvència com a líder indiscutible de la lliga imposant-se aquesta tarda a la pista del segon classificat de la lliga Asobal, el Bidasoa Irun per 17-21. Tal i com exposa el resultat, ha estat un partit intens, sobretot en defensa, i que no s’ha decidit per al tram final després que al descans s’hagi arribat amb un empat a 9 gols. A la segona part els de Xavi Pascual han anat fent-se amb el control del marcador pas a pas fins assolir un avantatge que s’ha mogut entre els tres i els cinc gols d’avantatge. Suficient per segellar el triomf. Dika Mem, autor de cinc gols, s’ha erigit en el màxim realitzador blaugrana, seguit per Aleix Gómez amb quatre.

Amb la victòria, el Barça Lassa amplia el seu avantatge al capdavant de la lliga Asobal, ara amb 13 punts de marge respecte el Bidasoa després d’haver completat 19 jornades.