Treballat triomf a la pista del segon

Handbol. Els blaugrana no resolen el partit fins ben entrada la segona part

bidasoa 17 barça 21

BIDASOA IRUN:Ledo (p), Zabala (3), Kauldi, Serrano (1), De la Salud (2), Rodrigo Salinas (1), Seri (1) –equip inicial–, Rangel (ps), Cavero (1), Aldaba, Esteban Salinas (2), Barthe, Renaud (1 p), Azkue (5) i Tesoriere. .BARÇA LASSA:Möller (p), Gómez (4, 2 p.), Petrus (1), Mem (5), Ilic (1), Palmarsson (2), Fabregas (1) –equip inicial–, Pérez de Vargas (ps), Víctor Tomás, Entrerríos (1), Andersson, Ariño, N’Guessan (3), Syprzak (2), Dolenec (1 p) i Brito. .PARCIALS:1-2, 3-4, 4-5, 5-6, 7-7, 9-9 (descanso); 9-11, 10-13, 12-14, 13-17, 14-19 i 17-21. .ÀRBITRES:Alberto García i Alberto Rodríguez. Exclusions a Tesoriere Barthe (Bidasoa) i Petrus (Barça).

El Barça Lassa va ampliar el seu lideratge a la lliga Asobal després d’imposar-se ahir a la pista del Bidasoa Irun –segon classificat– coincidint amb la 19a jornada. Després d’arribar al descans amb empat (9-9), els de Xavi Pascual van encarrilar el triomf ben entrada la segona part, impulsats pels gols de Dika Mem (5) i les aturades de Möller (48% d’encert). A cinc minuts per al final l’avantatge blaugrana havia augmentat fins a cinc gols, suficient per afrontar el tram final amb garanties. Aquesta tarda (19.30 h), el Fraikin Granollers pot assolir la segona plaça de la taula si supera a casa l’Ademar Lleó, el sisè classificat.