Ciclisme

Sea Otter Europe Girona Costa Brava, passió i emoció

Ciclisme. La tercera edició del festival es duu a terme del 31 de maig al 2 de juny i presenta el programa esportiu més ampli

  • VÍDEO: El vídeo promocional
  • La cicloturista canvia de format, amb La Brava L’ESPORTIU.

Sea Otter Europe Girona Costa Brava presenta per a la seva tercera edició el programa esportiu més ampli des que el festival va sortir per primer cop dels Estats Units. Seran tres dies, del 31 de maig al 2 de juny, de frenètica activitat per a tots els públics, des del més competitiu fins a la vessant d’oci. Amb el valor afegit de poder provar més de 400 bicicletes de les millors marques i veure de prop les novetats del sector.

La Scott Marathon Cup de dissabte passa a formar part de les UCI Marathon Series, La Brava, la cicloturista amb un nou format per descobrir les carreteres per on s’entrenen els millors professionals o el Critèrium que es farà a la Rambla Xavier Cugat per reconèixer la trajectòria d’Alberto Losada són algunes de les novetats del programa, que aquest dimecres estrena el seu vídeo promocional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)