Handbol

Syprzak fitxa pel PSG per dues temporades

Handbol. El pivot polonès acabava contracte amb el Barça i el seu protagonisme s’havia reduït considerablement des de l’arribada de Fàbregas

El París Saint-Germain ha presentat aquesta tarda al pivot polonès Kamil Syprzak com a nou jugador per a les dues pròximes temporades (2019-21). Syprzak va arribar al Barça l’estiu del 2015, però tot i el seu poderós físic (2,06 m i 116 kg) no ha acabat de complir les expectatives. El nou estil de joc blaugrana, amb transicions molt ràpides defensa-atac, tampoc s’adiu a les seves característiques i el seu protagonisme s’havia reduït considerablement des de l’arribada de Ludovic Fàbregas. A més, el Barça ja havia anunciat la incorporació del jugador asturià del Valladolid Abel Serdio per al curs vinent, amb la qual cosa ja té perfectament coberta la nòmina de pivots, amb el mateix Fàbregas i el veterà Cedric Sorhaindo.

En l’acte de presentació, Syprzak, de 27 anys, ha comentat: “Estic molt feliç d’involucrar-me amb un club tant prestigiós i el més regular al més alt nivell de les últimes temporades. Traslladar-me a París m’ajudarà a créixer com a jugador i com a persona. Hi ha un entrenador i una plantilla de molta qualitat. Estic ansiós per començar aquesta nova etapa de la meva carrera.” A París, Syprzak es retrobarà amb Viran Morros, que ja es va incorporar a l’equip de Raúl González el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)