Futbol sala

El Barça ensopega abans de la copa d’Espanya

Futbol sala. El conjunt blaugrana veu com el Cartagena li capgira el marcador (4-5) amb dos gols en el darrer minut

El Barça Lassa ha perdut amb el Cartagena al Palau Blaugrana just abans de la copa d’Espanya que disputarà la setmana vinent a València. No se li dona bé als blaugrana el conjunt murcià, que ja li va robar dos punts en la primera volta. Aleshores, va ser igualant un 1-5 en deu minuts i al Palau Blaugrana ha estat capgirant el marcador en el darrer instant. Semblava que el Barça tenia controlat el duel però dos gols de Bateria i Fernández li han donat el triomf al Cartagena. Enmig, els àrbitres s’han empassat un penal clar per unes mans dins l’àrea dels visitants. El Barça, que ha merescut molt més del que ha recollit, ha vist com se li talla una ratxa d’onze jornades sense perdre.

Abans, el duel ha tingut de tot. El Cartagena ha abusat del joc de cinc amb porter jugador des del minut 3 i li ha sortit bé perquè s’ha avançat amb un gol de Juampi. El Barça, liderat per Sergio Lozano, ha recuperat la batuta del duel. L’ala madrileny, que ja havia topat dues vegades amb els pals, ha fet dos gols a les acaballes del primer temps i ha capgirat el duel. Arthur li ha posat la cirereta al primer temps amb el tercer.

El Barça, però, no s’ha sentit còmode defensant el porter jugador i ho ha fet palès en l’inici del segon temps en què ha vist com el Cartagena li igualava el marcador. Aleshores, els blaugrana han mostrat la seva cara més madura i han aconseguit tornar a agafar sensacions. Una millora que ha culminat Joselito amb el 4-3. Els blaugrana sense lluir massa mereixien el triomf però, en el darrer sospir i sobre la botzina, el Cartagena ha remuntat i ha tallat una ratxa d’onze jornades seguides sense perdre.