Handbol

El Fraikin Granollers suma el primer punt a la fase de grups de la copa EHF

Handbol. L’equip vallesà ha empatat a la pista de l’Azoty-Pulawy polonès després d’un parcial de 0-4 (34-34) a l’últim instant

El Fraikin Granollers ha sumat el seu primer punt en la fase de grups de la copa EHF gràcies a un empat in extremis (34-34) a la pista de l’Azoty-Pulawy. Un parcial de 0-4 a l’últim instant ha permès a l’equip vallesà marxar sense les mans buides de Polònia, tot i que el Kiel i el GOG continuen tenint la paella pel mànec en el grup D de la competició europea. La segona part ha estat molt equilibrada, però el dotzè gol d’un incommensurable Pawel Podsiadlo semblava la sentència definitiva per al conjunt local (34-30). L’equip vallesà no ha defallit. Mamadou Gassama i Adrià Figueras, després d’un contraatac, han ajustat les diferències, i Pol Valera i Adrià Martínez han signat la gesta després de dues recuperacions i quan ja tot semblava perdut per al quadre d’Antonio Rama. Per l’equip vallesà han destacat les deu dianes de Figueras.

Diumenge vinent (19.30 h) l’Azoty-Pulawy jugarà a Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)