El Bordils guanya 33-28 el Ciudad Real

Handbol. Segon triomf seguit a casa dels del Blanc i Verd, que guanyen el segon en una altra nit memorable

El Bordils ha guanyat l’Alarcos Ciudad Real, segon a la classificació i clar aspirant a l’ascens, en una altra nit màgica al Blanc i Verd, amb el conjunt de Sergi Catarain superant l’equip castellà en un duel elèctric i jugat de tu a tu malgrat la inicial inferioritat local..

El partit estava empatat a 16 al descans, malgrat el parcial de 0-5 que ha permès el Ciudad Real capgirar el resultat i disposar de quatre gols de marge (7-11). Abans, Uri Márquez ha obert la llauna des del pivot (2-0) i Pep Reixach ha aguantat el ritme visitant amb dos gols més des de l’extrem dret (5-5). Després del parcial visitant, l’aparició de Combis ha refet els bordilencs, des del mateix extrem: 9-12, 10-12, empat a 14 i 16-15 després del cinquè gol de Márquez abans del descans (15-14).

Sergi Mach ha posat el Bordils per davant a l’inici de la segona meitat (17-16 i 18-17) i, un altre cop Combis, ha fet que el marge creixés fins la màxima de 4 amb dos gols més (22-18). L’Alarcos ha reaccionat, és clar, endurint la defensa i provocant pèrdues, però dos gols de canyi amb un altre de Moreno entremig, al contraatac i després d’aturada Jordi, han tornat l’avantatge als 4 (28-24, 22:08).

El tècnic dels visitants ha ordenat una defensa u per u al tram final i, llavors, els de Cata han llegit la situació i amb dos extrems a la dreta i sense porter han pogut ampliar el marge amb Reixach i Combis primer (30-25) i Sergi Mach amb dos penals seguits transformats després (32-26).