Handbol

Repàs per continuar líders

Handbol. Els jugadors de Pere Coll passen per sobre del rival en una gran primera meitat i posen pressió al Sant Quirze, que juga avui

sant esteve 24 sarrià 36

SANT ESTEVE PALAUTORDERA:Carrera (1), Tomeu (3), Colomé (1), Marín (5), Estival (1), Planas (4), Zamora, Lluc (8), Àngel, Sibina (1), Volart, Albert Hernández i Alejandro.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Portulàs (4), Juli Fina (1), Pere Arnau (3), Ballester (3), Esain, Mariscal (1), Moreno, Rovira (1), Lozano (8), Serrano, Torres (8), Teixidor (4) i Vicente (3).PARCIALS:1-3, 3-5, 4-9, 6-15, 7-17, 8-20; 10-22, 11-27, 13-30, 16-33, 20-34, 24-36,ÀRBITRES:Albert Pérez Acedo i Daniel Toro Ponce. Exclusions dels locals Pere Arnau (2), Ballester i Rovira; i dels visitants Tomeu i Lluc (2) .COMENTARI:Els darrers bons resultats del Sant Esteve, un equip de la part baixa de la taula, el feien preveure més perillós del que realment es va acabar veient al damunt de la pista. El Sarrià no volia ensurts, va sortir concentrat des de l’inici i no va deixar opció a l’equip local, agafant un còmode avantatge, movent bé la pilota en atac, defensant amb molta intensitat i encarrilant del tot la victòria al final del primer temps, en què el resultat era de 8-20. Amb una diferència de més de deu gols, l’equip es va relaxar al final del partit, i el Sant Esteve va retallar distàncies, però només va servir per maquillar un marcador que reflecteix a la perfecció el que es va veure a la pista. El Sarrià continua líder.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)