Quan tot et surt malament

Handbol. El Bordils nota les baixes a Zamora, encaixa una derrota de deu gols i podria perdre el porter Jordi González uns partits per una lesió que es va fer al turmell just abans del descans

ZAMORA 34 BORDILS 24

ZAMORA:Barrientos, Ceballos (3), Ábalos (2), Ruiz, Magadán (3), Petter (2), Posado, Gómez (3), G. García (1), Martínez (6), González (5), Huix (2), Prieto (2), Cubillas (5), M. García i Maide.BORDILS:González, Farrarons (2), Xicu Reixach (2), Márquez (2), Vilanova (1), Canyigueral (2), Moreno (4), Pep Reixach (6), Ferrer (4), David Mach, Bañeras (1) i Pou.PARCIALS:2-4, 5-7, 8-8, 12-8, 15-10, 17-11; 19-13, 21-18, 25-19, 27-22, 29-24 i 34-24.ÀRBITRES:Hoz i Riloba. Van assenyalar tres exclusions al Zamora i dues al Bordils.

Ho diu el mateix Sergi Catarain: “Si viatges només amb nou jugadors del primer equip és complicat donar la cara seixanta minuts.” Són les circumstàncies. Entre les baixes per lesió i l’absència dels jugadors que no viatgen per motius laborals, al Bordils li costa Déu i ajuda ser competitiu a fora. Ahir, una nova mostra a la pista del Zamora. I això malgrat el domini inicial dels blanc-i-verds (0-3), que es va esvair quan el Zamora va canviar la defensa 5-1 per la 6-0. El Zamora va exhibir poder físic, es va beneficiar dels contraatacs i dels problemes del Bordils en defensa. Al descans hi arribava amb sis gols d’avantatge. I el Bordil, a més, perdia Jordi González, que es va regirar el turmell i va haver de ser substituït per David Mach en el segon temps. Un nou problema, i gros, per al Bordils, que podria, en espera de conèixer l’abast de la seva lesió, podria perdre el seu porter titular alguns partits. En el segon temps, i malgrat patir les mateixes mancances –la falta d’efectius–, el Bordils va aconseguir retallar la diferència fins als tres gols (20-17, 40’). Fins i tot va disposar d’una jugada per posar-se a només dos amb 21-18, però la lleugera reacció del Bordils va ser tallada amb dues contres ràpides del Zamora, que no va tardar a recuperar els sis gols de diferència (24-18, 44’). El Bordils afrontava el tram final amb molts problemes: entre pèrdues de pilota, falta d’eficàcia en el llançament i algun pal, va tenir el gol costa amunt. I, mentrestant, el Zamora feia i desfeia fins a assolir un 5-0 en l’últim parcial que li donava la victòria per deu gols. “Ens han matxucat”, admetia Cata, content, malgrat tot, de l’esforç donat pels seus jugadors. Malgrat la derrota, el Bordils continua a quatre punts de la zona de descens. La setmana que ve rebrà al Blanc i Verd el Nava, líder de plata.

Si viatges només amb nou jugadors del primer equip és complicat donar la cara seixanta minuts. És el que té l’excés d’amateurisme
Altres equips, amb les baixes de tres homes com Palahí, Prat i Mach, s’enfonsarien, però nosaltres donem la cara cada setmana
Jordi ha relliscat quan reculava i ha fet un mal gest al turmell. Va coix i no fa bona pinta