Triomf del Granollers per seguir viu a la copa EHF

El Fraikin Granollers manté les opcions de superar la fase de grups de la copa EHF després de guanyar aquesta tarda al Palau d’Esports l’Azoty-Pulawy per un ajustat 30-29. Els d’Antonio Rama, no han pogut assegurar els dos punt fins els últims minuts, quan dos gols consecutius a càrrec de Mamadou Gassama i d’Adrià Figueras han permès obtenir la diferència decisiva. Després d’un partit molt intens –el marcador al descans era de 15-12–, el conjunt polonès ha arribat als últims quatre minuts amb un gol d’avantatge (27-28). Els vallesans, però, han mantingut el cap fred en les accions decisives per tal de refer-se i assegurar el triomf. Adrià Figueras, autor de nou gols, ha estat el màxim golejador del Fraikin Granollers, mentre que el polonès Pawel Podsiadlo s’ha enfilat fins els 11 gols (màxim artiller del partit).

La victòria permet als vallesans passar al tercer lloc del seu grup amb 3 punts, a un del GOG danès (segon). El Kiel és el líder i ja s’ha assegurat el passi a les semifinals després d’imposar-se avui al GOG per 22-26. El Fraikin Granollers visitarà la pista del poderós equip alemany en la propera jornada (23 de març).