Ciclisme

Txell Figueras i Tomi Misser, els primers

Ciclisme. La primera cita de l’Open BTT Girona 2019 – Càrniques Celrà disputada a Porqueres va comptar amb gairebé 300 participants

Porqueres va ser el marc de la primera cita de l’Open BTT Girona 2019 – Càrniques Celrà, amb gairebé 300 participants de totes les categories. La cursa l’organitzava el Club Ciclista Pla de l’Estany i era una de les novetats al calendari de la prova gironina, els primers líders de la general absoluta dels quals són Txell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell BMC) i Tomi Misser (Orbea). La cita de Porqueres es va disputar amb tres circuits, dos per les curses de promoció i un per la dels grans.

Sense rivals

L’ex-campió del món de descens no va tenir rival en la cursa masculina i amb un temps d’1h26:23 va treure quasi tres minuts a Jordi Vila (Biking Point), segon, i quatre i mig a Franciso Javier Díaz (Medina), tercer absolut. Gerard Blanch (Vilajuiga) va ser cinquè i millor sub-23, categoria de la qual Oriol Sirera (Jufré-Vic-ETB) i David Bayo (Baix Ter-Jodofi) van completar el podi.

Més àmplia encara va ser la victòria de Figueras, que va treure més de dotze minuts a Mariona Càtedra (Cicles Ayats) i Júlia Blanch (Vilajuïga), segona i tercera i separades per, només, 14 segons.

Genís Martí (Bsixbikes-Jormat) va ser el vencedor en la categoria júnior i Albert Oller màster 30.

Ivette Espinar i Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat) van guanyar les categories júnior i cadet femenina. En nois, el triomf cadet va ser per a Adrian Cuellar (Bsixbikes-Jormat). En la resta de categories les victòries van ser per a Antonio Olivares màster 40, Jordi Hurtòs (Doctor Bikes&Btt Palafrugell) 50 i Joaquím Esparraguera (Radikalbikes-Artsport) 60. I, en les de promoció, prebenjamins Marc Alejo (Trek-Bicisprint Sabadell) i Mar Surrell (Baix Ter-Jodofi), benjamins Marc Danti (Jufré-Vic-ETB) i Cesca Comas (Artsport-Cromolybike), principiants Ot Felix (Artsport-Cromolybike) i Iria Gironès (Vilajuiga), alevins Roc Cubí (Jufré-Vic-ETB) i Kyra Galí (Vilajuiga) i infantils Eloi Rigall (Artsport-Cromolybike) i Laia Bosch (Cat Bike).

La següent cita de l’Open BTT Girona 2019 – Càrniques Celrà és el 31 de març, a Castell d’Aro.

CALENDARI

La següent cita de l’Open BTT Càrniques Celrà és el 31 de març, a Castell d’Aro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)