Més esport

ARI SÁNCHEZ

7A DEL RÀNQUING MUNDIAL DE PÀDEL WPT

“No podia deixar escapar aquesta oportunitat”

La reusenca espera fer un salt qualitatiu al costat de l’experimentada madrilenya Ale Salazar: “No podia creure’m que em truqués la jugadora a la qual considero la millor del circuit”

Ari Sánchez (Reus, 1997) encetarà aquest 2019 una nova i esperançadora etapa en el circuit mundial World Padel Tour (WPT) al costat de la madrilenya Alejandra Salazar, la dreta amb més màgia que formava fins fa pocs mesos la segona millor parella del món amb la canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero. Una combinació que promet emocions fortes per la seva genialitat, recursos i imaginació i amb la qual la primera catalana que va guanyar una prova del WPT –Santander 2017– espera fer un salt qualitatiu després d’haver acabat el 2018 setena del rànquing. El debut a Tarragona en el campionat de Catalunya va ser el primer pas, tot i que queda molt de camí. El circuit mundial arrencarà el dia 19 a Marbella.

Com va el procés d’adaptació a la seva nova companya?
Les primeres sensacions en aquesta pretemporada han estat molt bones. De moment ens estem coneixent. Jo vaig estar primer a Madrid, fa un mes, i després ella va venir aquí, fa quatre setmanes. Hem de seguir treballant per acoblar-nos, però juntes estem molt còmodes a la pista.
Com es va produir la decisió del canvi de parella?
Alejandra va decidir a l’agost que volia fer un canvi, que no seguiria amb Marta Marrero, i em va dir que jo era la seva primera opció. La veritat és que quan em va trucar va ser una sorpresa per a mi. No podia creure’m que em truqués la jugadora a la qual considero la millor del circuit. Així que no m’ho vaig pensar dues vegades. No podia deixar escapar aquesta oportunitat, passa una vegada a la vida. És un projecte preciós.
Li aportarà tranquil·litat atesa la seva experiència...
És el que em faltava, tenir algú al costat que em pugui tranquil·litzar o ajudar-me en els moments importants dels partits perquè encara he de millorar en aquest aspecte. Alejandra em transmet moltíssima confiança. Sens dubte, era el millor projecte que podia tenir per al 2019.
Com es traduirà aquesta sinergia a la pista?
Juguem tirs molt diferents. Hi ha qui opina que potser serem molt desordenades, però jo crec que farem un joc regular i vistós si ens aconseguim compenetrar. Serem una parella que agradarà al públic.
Quin és l’objectiu que s’han marcat?
Treballar moltíssim i gaudir a la pista. Si això succeeix, arribaran els resultats. No ens hem marcat ni ser les números 1 ni les números 2, tot i que serà una temporada atractiva pels canvis de parella i perquè el rànquing també es veurà afectat per la lesió de Mapi Alayeto, a qui envio molts ànims.
La temporada 2018 no va resultar, en canvi, segurament tan bona com potser esperava...
Va ser una temporada dura, sobretot en la part final perquè Marta Ortega i jo sabíem que no seguiríem juntes, i ens faltava alguna cosa a la pista de l’inici de la nostra etapa.
Quin balanç fa de l’etapa amb Marta Ortega?
Han estat dos anys i mig boníssims, en què hem guanyat el nostre primer torneig del World Padel Tour i hem estat les jugadores més joves a aconseguir-ho. Potser algun dia tornarem a jugar juntes.
Un altre canvi. Lluirà nova pala...
Sí, he signat per quatre anys amb Head després d’haver jugat amb Nox. És una marca líder al mercat, i m’il·lusiona que hagin confiat en mi.
També té nous patrocinadors?
Aviat els anunciarem. Tancarem els mateixos que Alejandra, perquè WPT suggereix que les parelles llueixin la mateixa equipació per un tema d’imatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)