Tennis

El Barcelona Open Banc Sabadell apuja els premis

Tennis. Incrementa la dotació un 3,8 per cent fins als 2.609.135 euros i és el tercer ATP 500 que reparteix més diners rere el de la Xina i Dubai

El Barcelona Open Banc Sabadell, que es jugarà del 20 al 28 d’abril, ha augmentat un 3,8 per cent la seva dotació en premis fins als 2.609.135 euros i es manté tercer en la seva categoria –ATP 500– rere el Xina Open i el torneig de Dubai. El vencedor de l’edició 67a del Barcelona Open Banc Sabadell s’embutxacarà una suma de 503.095 euros i sumarà 500 punts en el rànquing ATP. En el cas del torneig de dobles, el premi en metàl·lic per a la parella triomfadora serà de 169.300 euros i la suma de punts, idèntica a la del quadre d’individuals. Amb aquesta dotació econòmica, és el cinquè més destacat d’Europa sense tenir en compte els de Roland Garros i Wimbledon, tots dos pertanyents a la sèrie Grand Slam. Té per davant a quatre Masters 1.000: Montecarlo, Madrid, Roma i París-Bercy.

Ja han confirmat la seva presència en el torneig l’onze cops campió Rafa Nadal, l’austríac Dominic Thiem, el grec Stefanos Tsitsipas, finalista el 2018 i que aquesta setmana s’ha enlairat fins al top 10 –és amb 20 anys el més jove del deu primers de l’ATP–, el japonès i dues vegades campió Kei Nishikori i el rus Karen Khatxanov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)