Tennis taula

Sofia Xuan Zhang disputarà les tres finals de l’estatal

Tennis de taula. La jugadora del Suris Calella s’enfrontarà a Zhipei Wang (Girbau Vic) en l’individual, i també estarà en la final de dobles femenins i la de dobles mixtes. Marc Duran (Borges Grup Vall) es jugarà el títol masculí contra l’andalús Álvaro Robles

La gironina Sofia Xuan Zhang (Suris Calella) jugarà aquesta tarda les tres finals del campionat d’Espanya absolut que es disputa a Guadalajara. A partir de les quatre de la tarda buscarà el títol de dobles mixtes, a tres quarts de cinc jugarà la final de dobles femenins i a un quart de set serà el torn de lluitar pel campionat estatal individual. La jove jugadora catalana –que fa una setmana va ser tercera en dobles femenins en l’europeu sub-21–, s’enfrontarà en la final individual a la xinesa nacionalitzada del Girbau Vic, Zhipei Wang. En la semifinal d’aquest migdia Sofia Xuan Zhang ha guanyat a Maria Xiao (UCAM) per 4-1, mentre que Zhipei Wang ha deixat fora a l’anterior campiona, Gàlia Dvorak (CN Mataró), per 4-0.

La final individual masculina també tindrà representació catalana amb la presencia del vilanoví MarcDuran (Borges Grup Vall) que s’enfrontarà a l’andalús Álvaro Robles. Marc Duran ha eliminat en la semifinal d’aquest migdia a Daniel Palacios (Leka Enea) per 4-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)