Handbol

Kevin Möller impulsa el Barça Lassa a Santander

Handbol. El porter danès, amb vint aturades, dona ales a l’equip blaugrana, que segella la seva 22a victòria de la lliga Asobal a la pista del Sinfín (19-32)

El Barça Lassa ha sumat a La Albericia la seva 22a victòria en 22 partits (19-32) i ja compta les jornades que li resten per segellar la seva novena lliga Asobal consecutiva.

Les aturades de Kevin Möller (11 i un 55% d’encert) han mar cat la primera meitat. L’encert del gegant danès, que ha aturat fins a tres penals als jugadors locals, ha donat ales als contraatacs blaugrana, en què ha destacat l’efectivitat de Víctor Tomàs (3-9). Jorge Silva, molt inspirat en el llançament, donava aire al Sinfín. Cedric Sorhaindo entrava en les primeres rotacions i posava a fi a dos mesos de baixa després de la seva participació en el mundial. El parcial a la primera meitat ha estat de 9-16.

Després de la represa, el Barça ha intensificat la seva defensa i el Blendio Sinfín ha començat a pagar el desgast del partit. Möller ha continuat incommensurable sota els pals (20 aturades i un 51%) i l’equip de Xavi Pascual ha obtingut la màxima diferència final de 13 gols (19-32). A més de les aturades de Möller, ha destacat l’aportació dels extrems, amb sis gols de Tomàs, i cinc d’Ilic, Ariño i Aleix Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)