Ciclisme

Muñoz i Moreno guanyen la primera etapa de la VolCat Costa Brava

Ciclisme. Tenia 68km i 2100m de desnivell i ha estat marcada per una bretolada que ha deixat sense opcions a l’ex-campió del món Tiago Ferreira (DMT) i Stauffer Hansueli (Bulls Team) quan anaven escapats al davant

Guillem Muñoz (TBellès) i Noemí Moreno (Irontech-Tecnic-Ambisist) han guanyat la primera etapa de la VolCat Costa Brava, la primera edició de la qual es duu a terme aquest cap de setmana a Les Gavarres amb Calonge i Sant Antoni com a centre neuràlgic. Més de 700 corredors han fet els 68km y 2100m de desnivell per la vessant oest del massís.

Una bretolada

L’ex-campió del món Tiago Ferreira (DMT) i Stauffer Hansueli (Bulls Team) eren els noms a seguir en la prèvia i, els pronòstics s’han fet bons fins que a 20 quilòmetres per arribar i quan els dos anaven escapats al davant amb 20 segons de marge respecte un grup de cinc perseguidors, un acte vandàlic i amb mala fe ha fet que s’equivoquessin en el recorregut i perdessin les opcions de disputar-se la victòria. Guillem Muñoz ha estat el més ràpid a l’arribada seguit d’Èric Gil (Energy Bike Benicàssim) i Cristofer Bosque (Biking Point), segon i tercer.

Noemí Moreno (Irontech-Tecnic-Ambisist) ha fet un brusc canvi de ritme a la meitat del recorregut i ha deixat enrere la sub-23 Sílvia Roura (Esteve Grup Esportiu) i Sandra Santanyes (Bicisprint), segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)