Handbol

El Granollers supera el Puente Genil amb contundència (34-24)

Handbol. A més de la solidesa defensiva, han destacat Guàrdia, amb 17 aturades, i Gassama, amb 8 gols

El Fraikin BM Granollers ha superat amb contundència el Puente Genil (34-24) i continua ferm entre els cinc primers classificats de la lliga Asobal.

Després de diverses alternatives, l’equip vallesà ha pres la iniciativa gràcies a la solidesa defensiva, a les bones intervencions de Marc Guàrdia (9 aturades i un 42% a la primera meitat) i a l’eficàcia de Mamadou Gassama al contraatac. El parcial de la primera part ha estat de 15-12.

Després de la represa, el conjunt andalús, amb una defensa 5-1, ha ajustat les diferències (18-16), però altre cop l’anticipació defensiva ha resultat clau per tornar a obrir forat en el marcador. El BM Granollers ha anotat un parcial de 4-0 (22-16) i mica en mica ha minant la resistència del rival. La claredat al marcador ha permès el debut del jove central del filial Pau Ferré, que a més ha anotat l’últim gol del partit.

A més de les 17 aturades (41%) de Guàrdia, han destacat els 8 gols de Gassama, els 6 d’Adrià Figueras i els 5 d’Álex Márquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)