El Fraikin fa valer la solidesa defensiva contra el Puente Genil

Handbol. El conjunt granollerí sentencia en el tram final contra un rival esgotat

granollers 34 puente genil 24

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Valera (2), Figueras (6), Oswaldo (1), Martínez (1), Gassama (8), A García (4, 1 p.) –set inicial–; Almeida (p.s.), M. García (1), Ferrer, Ferré (1), Sáez (4), Vukasin (1), Popovic, Franco, i Márquez (5).ANGEL XIMÉNEZ PUENTE GENIL:Lombés; Tua, Moyano, Chaparro (1), Rudovic (1), Chispi (5), Martín –set inicial–; De Hita (p.s.), Jiménez, Monteiro (1), Cuenca (3), Castro (8, 2 p.), Consuegra (2) i De Almeida.PARCIALS:2-1, 5-5, 7-7, 11-8, 13-10, 15-12; 18-15, 20-16, 24-18, 27-21, 32-22 i 34-24.ÀRBITRES:Colmenero i Rollán. Exclusions: A. García (12’) i M. García (29’), per part del Granollers; i Chispi (14’), Rudovic (25’), Moyano (50’) i Martín (53’), per part del Puente Genil.COMENTARI:El Fraikin BM Granollers va superar amb contundència el Puente Genil i continua ferm entre els cinc primers classificats de la lliga Asobal. Després de diverses alternances, l’equip vallesà va agafar la iniciativa gràcies a la solidesa defensiva, a les bones intervencions de Marc Guàrdia (9 aturades i un 42% en la primera meitat) i a l’eficàcia de Mamadou Gassama al contraatac (15-12). Després de la represa, el conjunt andalús, amb una defensa 5-1, va ajustar les diferències (18-16), però altre cop l’anticipació defensiva va ser clau per tornar a obrir forat en el marcador. El Granollers va anotar un parcial de 4-0 (22-16) i de mica en mica va anar minant la resistència del rival. L’avantatge en el marcador va permetre el debut del jove central del filial Pau Ferré, que a més va anotar l’últim gol del partit.