Esquí

Shiffrin clou la temporada amb exhibició a Andorra

Esquí alpí. L’americana guanya la seva dissetena prova del curs amb la victòria en el gegant de Grandvalira i s’adjudica el quart globus de cristall

Mikaela Shiffrin ha tancat la copa del món d’esquí alpí de manera brillant amb la victòria en el gegant de Grandvalira i el globus de cristall de l’especialitat. L’americana finalitza la temporada amb un rècord de victòries (17) i quatre títols. A més del de gegant, també s’ha adjudicat els de les modalitats d’eslàlom i supergegant i l’absolut, aquest últim per tercer any consecutiu.

L’esquiadora de Colorado ha fet un temps conjunt en les dues mànegues del gegant d’avui de 2:23.17, i en la classificació l’han seguit la neozelandesa Alice Robinson (+0.30) i l’eslovaca Petra Vlhova (+0.41).

La copa del món masculina s’ha clausurat amb la victòria del francès Clément Noël en l’eslàlom. Ha fet un temps d’1:48.96 i en el podi l’han acompanyat l’austríac Manuel Feller (+0.18) i el suís Daniel Yule (+0.83). El gran favorit a la victòria. l’austríac Marcel Hirscher, no ha tingut el seu dia i ha acabat catorzè (+1.62). Hirscher acaba la temporada amb el seu vuitè títol absolut de la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)