Més esport

Fourcade tampoc fa podi en la cursa amb sortida en grup

Biatló. El de la Llaguna acaba 24è i tanca el mundial d’Oestersund sense cap medalla, fet que no passava des del mundial del 2010

Martin Fourcade ha clos el mundial de biatló d’Oestersund (Suècia) sense cap medalla en el sarró. El català, de 30 anys, tenia en la prova de sortida en grup (15 km) l’última oportunitat de pujar al podi en la cita sueca, però només ha pogut ser 24è. Ha comès cinc errades de tir i ha acabat a 2:28 del vencedor, l’italià Dominin Windisch. Aquesta és la primera vegada des del mundial del 2010 (Khanty-Mansiysk) en què el biatleta de la Llaguna no és capaç de guanyar cap medalla. En els relleus mixtos va ser vuitè; en l’esprint, sisè; en la persecució, cinquè; en la cursa individual, 39è, i en els relleus masculins, sisè. Aquesta temporada tampoc pujarà al podi de la copa del món, competició en què portava set títols consecutius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)