Ciclisme

Dias s’emporta la primera VolCAT

Ciclisme. L’estratègia d’equip ha fet vencedor el corredor portuguès, que ha desbancat Guillem Muñoz

José Dias s’ha convertit en el primer vencedor de la VolCAT Costa Brava després que el seu equip, el DTM Racing Team, hagi posat de potes amunt la segona i última etapa, que ha tingut 56 km i 1.800 m de desnivell i un perfil trencacames. El líder del DTM, Tiago Ferrerira, sense opcions en la general, ha estirat del corredor portuguès perquè aquest pogués recuperar el temps perdut en la primera etapa. El seu ritme ha estat tan elevat que a la meitat del recorregut els tres corredors escapats –també hi era l’holandès Hans Becking– ja treien tres minuts al líder de la primera jornada, Guillem Muñoz (Bike Kids). Finalment, Becking s’han endut la victòria d’etapa i José Dias ha entrat pocs segons després.

En dones, la belga Veerle Cleiren (Solcam) ha estat la més forta i s’han endut la victòria parcial. La líder, Noemí Moreno (Irontech), ha patit, però finalment ha pogut certificat la victòria final de la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)