Hoquei sobre gel

Esperança fins a l’últim sospir

Hoquei sobre gel. El Puigcerdà perd la lliga en el cinquè partit de la final per un gol del Txuri Urdin en els darrers instants (3-2)

El Puigcerdà va fer mèrits per aixecar el trofeu de campió de la lliga espanyola d’hoquei sobre gel, però finalment aquest honor va recaure, per tercera temporada consecutiva, en el Txuri Urdin. Després de quatre partits igualats i empat a dues victòries, els dos equips es jugaven el títol en el cinquè partit, a Sant Sebastià.

L’equip local, després d’un primer temps sense gols, va aconseguir avançar-se 2-0. El Puigcerdà havia avançat línies i augmentat la pressió, però no en va fer prou per inaugurar el marcador. Lluny d’abaixar els braços, els de la Cerdanya van reaccionar en el tercer temps. Ràpidament van assolir el primer gol (2-1) en una acció de Pablo Muñoz. El Puigcerdà no es va arronsar i va continuar atacant la porteria rival. Mereixia l’empat, que va arribar en el minut 55, amb gol d’Oriol Boronat. El somni del Puigcerdà, però, es va esvair amb el gol de Jano Hernández i amb una aturada decisiva d’Ander Alcaine. El Puigcerdà tindrà l’oportunitat d’aixecar un títol en la copa, que es disputarà a final de mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)