Tennis

Thiem derrota Federer en la final d’Indian Wells

Tennis.

L’austríac Dominic Thiem (7) no s’ha deixat intimidar pel suís Roger Federer (4) i l’ha derrotat aquesta matinada en la final del Masters 1000 d’Indian Wells per 3-6, 6-3 i 7-5 en dues hores i tres minuts. Tot i ser un especialista consumat en terra batuda, Thiem obté el seu primer títol de la categoria Masters 1000 en pista dura i davant del mestre de la superfície. El seu servei i la potència i col·locació del revés a dues mans sobre les pujades a la xarxa de l’helvètic han estat factors clau en el seu triomf. Thiem havia perdut abans dues finals en tornejos Masters 1000 –Madrid 2017 i Miami 2008–i suma el dotzè títol de la seva carrera. Federer n’ha obtingut cent, cinc a Indian Wells. L’austríac, que té un balanç de 3-2 favorable davant del geni de Basilea, se situa quart de l’ATP. Novak Djokovic continua lider per davant de Rafa Nadal i Alexander Zverev. Federer és cinquè

En la final femenina, la jove canadenca de divuit anys Bianca Andreescu va derrotar l’alemanya Angelique Kerber (8) per 6-4, 3-6 i 6-4 i se situa la 24a de la WTA. És la primera dona convidada per l’organització que obté el títol al desert californià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)