Handbol

El Fraikin juga a Osca amb la cita europea com a fil conductor

Handbol. L’equip granollerí, amb la visita a l’Sparkassen Arena a l’horitzó, ha de guanyar per no despenjar-se dels quatre primers llocs

Amb la il·lusionant visita a l’Sparkassen Arena de Kiel de dissabte a l’horitzó, el Fraikin BM Granollers s’enfronta avui al Bada Osca (20.30 h) en un partit decisiu per marcar diferències respecte al sisè lloc de la lliga Asobal i per continuar a les portes de les places europees. L’equip aragonès ocupa la sisena posició i, per tant, és un rival directe dels granollerins, que figuren en cinquè lloc amb dos punts més i a tocar de la quarta plaça. A les baixes ja conegudes dels centrals Ian Tarrafeta i Borja Lancina, s’hi afegirà la del pivot Ivan Popovic, que ja no va jugar contra el Puente Genil. El seu lloc l’ocuparà Aleix Martínez, germà de l’extrem Adrià Martínez. Si disposa d’algun minut, seguirà les passes del central del filial Pau Ferré, que dissabte ja es va estrenar en la lliga Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)