Ciclisme

Segon triomf del Massi

Ciclisme. Eli Escursell va guanyar la segona prova de la copa catalana al Prat de Llobregat. El podi sub-23 va ser íntegrament del Massi-Tactic

El Massi-Tactic va aconseguir, diumenge passat, la seva segona victòria consecutiva en la copa catalana de carretera. La prova es va disputar al Prat de Llobregat i va tenir 70 km de recorregut. Eli Escursell va ser la corredora més ràpida i va assolir una victòria que permet al Massi-Tactic DE continuar com a líder en la classificació per equips. Fa quinze dies, a Ripoll, Mireia Benito havia aconseguit la victòria per al Club Ciclista Baix Ter.

Escursell va guanyar al Prat del Llobregat després d’imposar-se en l’esprint i aturar el cronòmetre en 1h48:13.

L’entitat gironina va completar la competició al Prat de Llobregat amb un podi íntegre en la categoria sub-23 de l’equip, amb Laura Rodríguez, Emma Ortiz i Maria Banlles.