Futbol sala

El futbol sala de Nova Zelanda, també de dol

Futbol sala. Atta Elayyan, que havia estat porter del combinat del país oceànic, estava entre les 50 víctimes mortals dels tirotejos de Christchurch

Christchurch, la tercera ciutat de Nova Zelanda, amb uns 362.000 habitants, va viure un malson divendres passat, quan el tiroteig en dues mesquites de la ciutat va causar la mort a 50 persones. Una de les víctimes mortals de la massacre, perpetrada pel neonazi australià Brenton Tarrant, va ser Atta Elayyan, que havia estat porter internacional de la selecció de futbol sala de Nova Zelanda. A més, la federació de futbol del país oceànic també va informar de la mort en els atacs de dos jugadors més integrats en les seves categories: Tariq Omar, de 24 anys i que militava a l’equip de futbol del Christchurch United, i Sayyad Milne, de només 14.

“Encara és difícil de comprendre el que va succeir a Christchurch divendres passat a la tarda. En nom de tot el futbol de Nova Zelanda, els nostres pensaments i oracions es dirigeixen a tots els afectats per aquest atroç acte de violència”, va manifestar Andrew Pragnell, director executiu interí de la Federació Neozelandesa de Futbol. Pragnell va tenir un especial record per a la comunitat del futbol sala: “Són un grup molt unit i la notícia de la mort d’Atta serà devastadora per a tots els que hi juguen. Sentim el seu dolor.”

Elayyan, nascut a Kuwait feia 33 anys, havia destacat en el NewType, club de referència en el futbol sala del país oceànic durant un llarg període. Aquesta projecció li va obrir les portes del combinat absolut neozelandès, que rep la denominació de Futsal Whites, fins a sumar 19 internacionalitats. L’any 2008 va deixar l’elit per centrar-se en la seva formació com a informàtic i posteriorment crear una empresa dins del camp de les noves tecnologies. Els amics i coneguts han obert una pàgina web amb l’objectiu de recaptar diners i fer-ne donació a la seva vídua i a la seva filla, de només dos anys.

MÉS VÍCTIMES

També van morir un jugador de futbol de l’equip local i una jove promesa de 14 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)