El Granollers obté una treballada victòria a Osca (24-28)

Handbol. El conjunt granollerí s’allunya d’un rival directe i torna a ocupar plaça europea a l’espera que es completi la 23a jornada de l’Asobal

El Fraikin BM Granollers ha obtingut una treballada victòria contra un rival directe, el Bada Osca (24-28), que li permet col·locar-se momentàniament en quart lloc, altre cop en places europees, a l’espera que es completi la 23a jornada de la lliga Asobal.

D’entrada, l’Osca ha pres la iniciativa amb dos contraatacs de Gerard Carmona. Després d’un intercanvi de cops, el conjunt granollerí ha ajustat la defensa, Marc Guàrdia s’ha fet gran a la porteria, i ha provocat nombroses errades al rival, que no trobava escletxes en els atacs estàtics. L’equip d’Antonio Rama, dirigit per Pol Valera i amb Antonio García i Oswaldo Maestro com a braços executors, ha aprofitat la inoperància local per capgirar la situació amb un parcial de 0-7 (5-10). L’Osca s’ha estat 14 minuts sense anotar. Carmona, una altra vegada, ha trencat la sequera aragonesa, que amb un parell de contraatacs ha ajustat les diferències (9-11). El Granollers, però, ha tornat a reaccionar i amb dos gols finals de Valera ha tancat el primer acte amb 5 gols de renda (10-15).

Després de la represa, el Granollers ha continuat en la mateixa línia comandant el partit amb relativa comoditat, amb diferències que oscil·laven entre els 3 i els 6 gols. L’Osca, però, no s’ha donat per vençut. La clarividència de Marcelo i la poca fluïdesa de l’atac vallesà ha provocat que s’ajustessin les diferències i que l’equip local s’apropés a un únic gol (24-25) en menys de 3 minuts de joc. Rama ja havia fet tornar a pista a Valera i Oswaldo, inèdits en el segon temps. El Granollers ha aturat l’embranzida aragonesa, ha sabut jugar millor el tram final i ha sentenciat el triomf amb els gols de Figueras, Antonio García, el novè en el seu compte particular, i Víctor Sáez en l’últim instant.