Més esport

La delegació catalana torna dels Special d’Abu Dhabi amb 38 medalles

Special Olympics.

Els esportistes catalans tornen dels JJMM Special Olympics d’Abu Dhabi amb 38 medalles. El botí ha estat de 4 medalles d’or, 4 de plata i 7 de bronze i 23 medalles de participació. Els catalans han participat en bàdminton, bàsquet femení, bàsquet masculí unificat, handbol unificat, gimnàstica artística i gimnàstica rítmica. La competició unificada uneix en un mateix equip persones amb i sense discapacitat. La delegació catalana torna demà a les 7:15h del matí a la Terminal 1 de l’Aeroport Barcelona- El Prat Josep Tarradellas. Els Jocs Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi van començar el passat 14 de març i es van acabar ahir amb la participació de més de 7.000 atletes de més de 170 països. 24 disciplines esportives, més de 2.500 entrenadors i delegats i 20.000 voluntaris són algunes de les dades que ens aporta aquest gran esdeveniment esportiu i social per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La delegació catalana formada per 34 esportistes i 8 entrenadors federats a la Federació ACELL torna a casa amb moltes medalles, però el més important, amb records inesborrables i magnífics, subratllant el seu lema: lema “Millor qui ho Intenta”.

Els esportistes catalans formen part de la delegació estatal que amb un total de 106 esportistes ha aconseguit 16 medalles d’or, 23 plates, 21 bronzes i 54 medalles de participació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)