Futbol sala

David Àlvarez i Mario Rivillos, carícies abans del derbi

Futbol sala. El capità de l’Industrias i l’ala de Barça s’han desfet en elogis entre ells en una trobada a l’Olímpic de Badalona abans del duel de diumenge

“L’any passat vaig viure un parell de derbis i no sabia que es vivia de manera tan intensa”, ha explicat Mario Rivillos. El blaugrana, que ha estat gairebé nou mesos fora dels terrenys de joc per una lesió, va redebutar divendres en el triomf dels blaugrana davant l’O Parrulo i contra l’Industrias tindrà la seva segona estona de la temporada. El Barça, segon i immers en la lluita pel lideratge que té El Pozo, visita diumenge l’Olímpic de Badalona en el primer derbi català lluny de Santa Coloma. En els dos partits que han jugat a la nova casa, l’Industrias ha registrat dos empats de valor davant el Xota i l’Inter: “està venint molta gent i el club ha fet una feina molt bona de promoció”, recalca David Àlvarez, el capità de l’Industrias. La irregularitat en els resultats dels colomencs, però, ha fet que l’opció de quedar entre els vuit primers i ser al play-off –ara està a deu punts a falta de quinze per jugar-se– sembli una utopia. “Només pensem a guanyar el Barça, seguir sumant i si esgotem les opcions de ser-hi, benvingut sigui”, explica Àlvarez, que ha considerat que l’equip té la moral alta perquè recorda el triomf in extremis dels colomencs al Palau en el partit d’anada. “Hi ha una mica de ganes de prendre’ns la revenja. Però, sobretot, volem els punts per seguir lluitant contra El Pozo”, ha dit Rivillos, que ha assegurat que no es troba ni de bon tros en el seu millor moment. “Em falta molta forma física. Als entrenaments, veig que van com a motos i em falta ritme. Estic treballant molt per separat per intentar estar a l’altura”, ha explicat. “Vull ser el fitxatge d’hivern de l’equip”, ha comentat l’ala madrileny. “Per si de cas, que afluixi diumenge”, ha sentenciat David Álvarez entre riures. “Té molt desequilibri i un xut espectacular”, ha dit el capità de l’Industrias d’un Rivillos que també ha destacat la gran progressió del jove valor colomenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)