Handbol

Caixa o faixa del Granollers a Kiel

Copa EHF. Cal donar la sorpresa a l’Sparkassen Arena per mantenir-se viu en la competició

La il·lusió que suposa jugar en un escenari amb tanta història dins l’handbol com l’Sparkassen Arena de Kiel (18 h, per Esport 3) es combina amb la necessitat del Fraikin BM Granollers d’obtenir el triomf per mantenir obertes les possibilitats d’accedir als quarts de la copa EHF com a segon del grup. Es tracta, doncs, d’un repte majúscul tenint en compte que el Kiel, que ja té el pas per a la final de quatre a la butxaca, disposa d’una plantilla farcida d’estrelles.

Per al tècnic del Granollers, Antonio Rama, sorprendre avui el conjunt alemany, que es va imposar per 22-33 quan va visitar el Palau d’Esports fa un mes i mig, seria “una fita històrica”. “Seria similar a la victòria de la temporada passada contra el Barça al Palau Blaugrana”, hi va afegir.

Tot i que el Kiel ja no s’hi juga res, no creu que el rival rebaixi el nivell: “Juguen a casa i no voldran quedar davant el seu públic com un equip que juga a mig gas.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)