Més esport

Presenten els actes del Dia Mundial de l’Activitat Física

Poliesportiu. Les activitats es faran al voltant del sis d’abril i l’acte central tindrà lloc a Vic, on s’espera superar la participació de l’any passat

Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i l’Activitat Física; el doctor Joan Guix, secretari de Salut Pública, i Josep Maria Roca, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, han presentat aquest matí els actes de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que tindrà lloc al voltant del 6 d’abril. La jornada, amb el lema Activa la vida, millora la vida, tindrà l’objectiu de promoure l’activitat física com a mètode per tenir cura de la salut i el benestar de la ciutadania. L’acte central del Dia Mundial de l’Activitat Física , que Catalunya celebra per desè any consecutiu, tindrà lloc a Vic. S’espera poder superar les xifres de participació de l’any passat –150.000 persones i 838 entitats involucrades–.

En la presentació d’avui també hi han participat Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport, la corredora de muntanya Emma Roca, l’atleta popular de 80 anys Miquel Pucurull, l’exjugadora de bàsquet en cadira de rodes María José Moya i els doctors Eva Ferrer, Roberto Elosua i Angie Rosales.

Durant l’acte, celebrat al Palau Robert de Barcelona, s’ha incidit en la importància de practicar exercici diàriament: “Trenta minuts d’activitat física diària, si s’és adult, i seixanta, si s’és infant o adolescent.” La campanya posa els focus aquest any en la gent gran pel beneficis que aporta l’activitat física regular en les persones d’edat avançada. “Hem de fer activitat física per viure més i millor”, ha recalcat Gerard Figueras.

L’acte central del Dia Mundial de l’Activitat Física es farà el 5 d’abril a Vic, on hi haurà activitats dirigides a petits i grans com ara sessions d’spinning i zumba, caminades i entrenaments d’handbol, atletisme, patinatge, futbol i bàsquet, entre d’altres propostes explicades per Joan Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)