El Granollers perd a Kiel i no podrà jugar els quarts

Handbol. Els vallesans lluiten i mostren una bona imatge, però ja no tenen possibilitats de ser segons de grup i de continuar endavant en la copa EHF

KIEL 34 GRANOLLERS 28

THW KIEL:Niklas Landin, Reinkind (4), Magnus Landin (1), Wiencek (4), Rahmel (2), Zarabec (4) i Nilsson (4) –set inicial–; Duvnjak, Firnhaber, Weinhold, Ekberg (5, 3 p), Dahmke, Bilyk (4), Pekeler (6) i Wolff.FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Marc Garcia, Ferrer, Oswaldo (6), Adrià Martínez (1), Gassama (2) i Antonio Garcia (4, 4 p) –set inicial–; Valera (3), Figueras (9), Ferré, Saez, Rakocija (3), Popovic, Franco, Márquez i Almeida.PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-1, 6-5, 12-8, 14-10, 18-12, 20-13 (descans), 22-16, 24-19, 25-22, 27-24, 30-27 i 34-28.ÀRBITRES:D. Freitas i C. Carvalho (Portugal). Van excloure Magnus Landin, Dahmke i Nilsson, del Kiel i Marc Garcia, del Granollers.

El Fraikin Granollers va ser derrotat a la pista del THW Kiel per 34-28 i es va acomiadar de les poques possibilitats que li quedaven de ser segon del grup i classificar-se per als quarts de final de la copa EHF. A una jornada del final de la fase de grups, la derrota, combinada amb el triomf del GOG danès contra l’Azoty-Pulawy polonès, va impedir que puguin acabar segons del seu grup.

El partit es va iniciar amb el Kiel dominant el marcador i es va avançar amb un 4-1 en el minut 5. El Granollers va reaccionar i es va situar a només un gol (8-7), però els alemanys, amb el seu porter Niklas Landin molt encertat, es van tornar a distanciar i van arribar al descans amb el màxim avantatge de tot el partit, de set gols (20-13).

En la segona meitat els vallesans van millorar en defensa i es van situar a només dos gols per sota (26-24) en el minut 48. El Granollers va tenir dos contraatacs en solitari consecutius per situar-se a un sol gol però el porter del conjunt alemany els va aturar tots dos. La lluita i la bona imatge que va mostrar el Granollers en tot moment es va mantenir fins als darrers quatre minuts, quan els alemanys es van tornar a distanciar fins al 34-28 final.