Futbol sala

Un derbi de contrastos

Futbol sala. L’Industrias, sense objectius a llarg termini, rep (17 h, Esport 3) a l’Olímpic un Barça que, si guanya, recuperarà el lideratge

L’Industrias i el Barça Lassa es veuen les cares avui (17 h Esport 3) en el derbi català, el primer a l’Olímpic de Badalona. Els blaugrana, immersos en la lluita pel lideratge –si guanyen, el recuperaran després de l’empat d’El Pozo amb el Jaén–, volen tornar-li la moneda al conjunt colomenc, que es va endur els tres punts en la seva visita al Palau Blaugrana en l’últim sospir. “Hi ha un cert aire de revenja, però volem guanyar perquè necessitem els punts”, recorda Mario Rivillos.

Per la seva banda, la plantilla colomenca vol un triomf d’amor propi. “L’equip treballa com sempre però els derbis són bonics i motiven molt”, va dir David Àlvarez, el capità de l’Industrias, que també va admetre que els grans objectius de la temporada ja estan lluny, però que l’equip intentarà esgotar totes les possibilitats de ser al play-off pel títol.

LA PRÈVIA

La plantilla treballa com sempre, però els derbis són bonics i sempre motiven molt
David Àlvarez
Capità de l’INDUSTRIAS
Hi ha ganes de revenja per com va anar el partit d’anada. Necessitem els punts
Mario Rivillos
jugador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)