Hoquei sobre herba

El Club de Campo s’acarnissa amb el Polo en la final de la copa

Hoquei sobre herba. El totpoderós conjunt madrileny goleja (5-2) un equip barceloní que ha estat valent però se li ha acabat la gasolina a la mitja part

Els pronòstics donaven favorit el Club de Campo en la final de la copa de la Reina i no anaven errats. El totpoderós conjunt madrileny, format per un elenc d’estrelles que representa el gruix de la selecció espanyola, ha superat el Polo i ha alçat la 14a copa de la seva història, el quart títol del KO consecutiu. Les barcelonines, que no arribaven a una final des de 2015, han plantat cara fins el tercer període, però aleshores una embranzida definitiva del Club de Campo ha estat massa.

El partit ha començat a un nivell altíssim: les amfitriones han marcat en el primer penal córner que han tingut, però el Polo ha respost enganxant-se al partit. Isa Zaldúa, desviant un llançament de penal amb l’estic, ha fet l’1-1. El Club de Campo ni s’ha immutat i Maria López amb una gran jugada individual ha tornat a posar per davant les seves. Aleshores, el partit ha tingut un passatge més tranquil, les pulsacions han baixat i les locals, sense incidir massa, s’han fet amb el domini.

En la represa, però, tot s’ha trencat. El Club de Campo ha enllaçat uns minuts de gran efectivitat i ha deixat el duel vist per sentència. De nou, Maria López ha trobat porteria, Bego Garcia ha fet el quart i Lucia Abajo, el cinquè. El cansament feia estralls a les jugadores que dirigeix Fabri Demarchi, que deixaven molts espais en defensa. El duel s’ha trencat per complert, però el Polo ho ha seguit intentant amb cor tot i la dificultat de la situació. De fet, Marlies Verbrugeen ha pogut fer el 5-2 en el darrer període però ja era massa tard i nigú esperava una remuntada. Les madrilenyes, grans dominadores de l’hoquei estatal, semblen no saciar la sed de títols i amplien una vitrina una vegada més.